نوشته شده توسط : dr samadian

عوارض بعد از سکته مغزی

سکته مغزی

سکته مغزی زمانی رخ می دهد که شریان های خونی بر اثر لخته های خون مسدود می شوند. عوارض بعد از سکته مغزی و اهمیت درمان این عارضه بسیاری از افراد را در این باره نگران کرده است و حتما جهت طی کردن پروسه درمان به دنبال بهترین جراح مغز و اعصاب هستند.  اگر خون رسانی به قسمتی از مغز متوقف شود ، مغز دیگر نمی تواند عملکرد طبیعی داشته باشد.

درمان بعد از سکته مغزی می‌تواند یک پروسه طولانی مدت و پر دردسر باشد و بسیاری از بیماران و اعضای خانواده آن‌ها به دنبال یادگیری روش‌های بهبود سریع و بدون عوارض سکته مغزی هستند.

در درمان سکته مغزی، ثانیه ها نیز اهمیت دارند. وبه شرط مصرف داروهای متلاشی کننده لخته خون در سه ساعت ابتدایی پس از بروز سکته مغزی، می توان از گسترش آسیب دیدن مغز کاست. در واقع این زمان طلایی برای درمان سکته مغزی است. به همین دلیل علائم این بیماری را نادیده نگیرید و بلافاصله به پزشک مراجعه کنید حتی اگر علائم برطرف شدند. زیرا امکان برگشت آن ها وجود دارد.

برای مطالعه ادامه مطلب و پرسش و پاسخ توسط دکتر صمدیان ، جراح مغز و اعصاب به لینک زیر مراجعه کنید :

 

عوارض بعد از سکته مغزی

 



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : dr samadian

آرتروز گردن

شاید برایتان جالب باشد که بدانید آرتروز گردن یکی از شایع ترین دردهای ناحیه گردن می باشد. آرتروز گردن بر اثر عواملی، در مهره های گردن ایجاد و موجب وارد شدن فشار بیش از حد به اعصاب ناحیه گردن می شود. اعصابی که به دست ها و پاها و تمامی نقاط بدن متصل اند. فشار وارد شده به اعصاب ناحیه گردن، درد بسیار زیاد و غیرقابل تحملی ایجاد می کند.

در این مقاله قصد داریم شما را با خطرات آرتروز گردن ، روش های درمان آرتروز گردن ، آشنا سازیم. در ادامه با ما همراه باشید.

عوامل بروز آرتروز گردن

گردن انسان به دلیل داشتن بافتی نرم و منعطف، همچنین قابلیت انحنایی آن، سریعا در هنگام وقوع حوادثی همچون تصادفات و پرتاب شدن ها می تواند دچار آسیب جدی شود. همچنین به دلیل اینکه رگ های مهم و حساس بدن از ناحیه گردن عبور می کنند، در صورت صدمه دیدن ناحیه گردن، موجب قطعی جریان خون و مشکلات حسی نیز می شود. باید مراقب خطرات آرتروز گردن نیز باشیم.

عوامل بسیاری، در ایجاد آرتروز گردن می توانند نقش داشته باشد. عواملی چون:

آسیب دیدگی وصدمات ناشی ازتصادفات. مخصوصا تصادف با خودرو

ضربه هایی که به ناحیه گردن وارد می شوند می توانند موجب ایجاد آرتروز در گردن شوند.

نشستن های طولانی مدت پشت میز کار یا سایر مشاغلی که به نشستن بیش از حد روی صندلی، نیاز دارند.

عوامل ژنتیکی در صورتی که اعضای خانواده سابقه گردن درد داشته باشند ممکن است این عامل منجر به بروز آرتروز در ناحیه گردن شود.

مشکلات ذهنی روانی همچون اضطراب طولانی مدت یا افسردگی و وسواس فکری عملی و… می تواند سبب بروز آرتروز در ناحیه گردن شود.

استعمال بیش از حد دخانیات که با گردن درد مرتبط است.

همچنین مشاغلی که در آنها مجبور می شوید سر خود را بالا نگهدارید و گردن خود را زیاد حرکت دهید، باعث افزایش احتمال ابتلا به آرتروز در ناحیه گردن می شود.

آرتروز گردن دکتر صمدیان

برای مطالعه ادامه مطلب و پرسش و پاسخ توسط دکتر صمدیان ، جراح مغز و اعصاب به لینک زیر مراجعه کنید :

 

خطرات آرتروز گردن



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : dr samadian

آرتروز کمر

آرتروز کمر

طبق تحقیقات۸۴ درصد آقایان و ۷۴ درصد خانم های بالای ۵۰ سال در عکس های رادیولوژی علائمی از آرتروز کمر را دارند. تغييراتي كه در مدت زمان طولاني و به صورت فرسايشي و تخريبي در غضروف مفاصل ايجاد مي شود را ارتروز می نامند و بيشتر اوقات با درد، تورم مفصل ها همراه است.

آرتروز کمر نیز مانند آنروز بقیه ناحیه بدن ناشی از تخریب مفاصل متصل کننده ی مهره های کمر است . آرتروز ستون فقرات می تواند به آرامی در طول یک دوره زمانی طولانی رشد کرده و توسعه پیدا کند.

انواع آرتروز کمر

آرتروز كمر به دو نوع اولیه و ثانویه است. که نوع اول به دلیل  افزایش سن رخ می دهد و به همین دلیل این بیماری در افراد مسن ( معمولاً بعد از سن ۳۰ سالگی ) بیشتر مشاهده می شود. علت بروز آرتروز ثانویه كمر بیماری های روماتیسم مفصلی، سل، جراحی ستون مهره ها ، بیماری های عفونی و … شناسایی شده اند.

جهت رزرو نوبت و معاینه توسط دکتر محمد صمدیان ، متخصص و جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید


برای مطالعه ادامه مطلب و پرسش و پاسخ توسط دکتر صمدیان ، جراح مغز و اعصاب به لینک زیر مراجعه کنید :

آرتروز کمر



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 آبان 1397 | نظرات ()